Plaatsing

Het plaatsen van een vlaggenmast of een frame kunt u zelf verzorgen, maar u kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Vlaggenindustrie Groningen heeft sinds jaar en dag eigen monteurs in dienst die vlaggenmasten en frames plaatsen.

Plaatsing kan op verschillende manieren, dit hangt af van de grondbevestiging. Het is ook mogelijk om de vlaggenmasten tegen meerprijs in asfalt te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat hetgeen dat u heeft besteld vakkundig wordt geplaatst, waterpas staat en de locatie netjes wordt achtergelaten.

Herstel

Vlaggenmasten staan in weer en wind buiten. De weersomstandigheden, kunnen in combinatie met een vlag of banier, ervoor zorgen dat onderdelen slijten of stuk gaan. Onze monteurs komen graag bij u langs om de vlaggenmast te herstellen, zodat alles weer naar behoren functioneert. Dit alles komt de uitstraling van uw organisatie ten goede.

Onderhoud

Onderhoud kan eenmalig worden uitgevoerd, maar als u volledig ontzorgd wilt worden: sluit dan een onderhoudscontract af. Hierbij komen onze monteurs één of meerdere keren per jaar langs om de masten te controleren en de vlaggen of de banieren te verversen. Wij bieden een basispakket aan en een uitgebreid pakket. Bij het uitgebreide pakket maken wij de masten ook schoon en houden wij uw logovlaggen op voorraad. Als extra service kunt u indien noodzakelijk een tijdelijke ruilmast krijgen, indien dit nodig is. Of het gaat om masten op één locatie of om meerdere locaties in Nederland: bij ons is alles mogelijk!

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl