Vaste baniersysteem vlaggenmast

Vlaggenmasten met een vaste banieruithouder worden compleet geleverd met knop, gelagerd draaitop systeem, uithouder, banierbandjes en contragewicht. Hierdoor hangt de vlag altijd strak en draait deze met de wind mee. Uw uiting is altijd zichtbaar, ook al is het windstil. De vaste banieruithouder is alleen geschikt voor banieren; het is niet mogelijk om rechtformaat vlaggen te voeren. Als u de banier wilt vervangen of strijken in het geval van storm, dan zal de gehele vlaggenmast gekanteld moeten worden.

Hijsbare baniersysteem vlaggenmast

Dit is een uitvoering waarbij de vlaggenmast niet gekanteld hoeft te worden als u de banier wilt vervangen of wilt strijken in het geval van storm. Het wordt geleverd inclusief een hijsbare arm en een AD-systeem (kastje aan de zijkant die u afsluit met een sleutel). Het koord loopt binnendoor en als de hele uithouder komt naar benden als u het koord laat vieren. Banieren vervangen kan hierdoor snel en is zeer eenvoudig, want de mast kan blijven staan. Het is mogelijk om zowel banieren als vlaggen te voeren bij deze uitvoering.

Twister vlaggenmast

Twister vlaggenmast zijn de meest exclusieve vlaggenmasten in ons assortiment. De vlaggenmast beschikt ook over een hijsbare banieruithouder, maar het grote verschil is het roterende kantelanker. Dit betekent dat de vlaggenmast draait op de voet. Hierdoor wordt de levensduur van de mast en de banier verlengd. Er wordt gebruik gemaakt van een rail aan de zijkant en u heeft de keuze tussen een AD-systeem of een lier. Kiest u voor deze mast dan bent u verzekerd van de juiste uitstraling!

Roterende voet:

De vlaggenmast is voorzien van een lager, waardoor de vlaggenmast 360 graden roteert. Hierdoor draait de vlaggenmast mee met de wind en zorgt dit er voor dat uw logovlag altijd zichtbaar zal zijn. Daarnaast verlengt het meedraaien de levensduur van de vlaggen en verminderd de slijtage aan de vlaggenmast.

Rails met baniersysteem

Op de vlaggenmast is een rails bevestigd, waarin de volledige baniersysteem (blok, leuvers en gewicht) geleid.

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl