Houten vlaggenmasten hebben een klassieke en karakteristieke uitstraling. Deze masten zijn vervaardigd van Noors grenen en worden meerdere malen met een hoogwaardige lak afgelakt.

Om de houten vlaggenmast in optimale conditie te houden heeft deze onderhoud nodig door deze jaarlijks af te lakken bij de onderkant en indien nodig de gehele mast. In combinatie met een mastbok zorgt dit voor een prachtige uitstraling bij bijvoorbeeld een woonboerderij. U kunt kiezen uit een vierkante of een ronde voet en de masten zijn verkrijgbaar tussen de vijf en de tien meter.

Standaard

Bij houten vlaggenmasten heeft u alleen de mogelijkheid om te kiezen voor de standaard uitvoering (koord en kikker). Hierbij loopt het koord aan de buitenzijde van de vlaggenmast en kunt u gebruik maken van de rechtformaat vlag, hoogformaat vlag of een wimpel. Een nadeel van de standaard uitvoering is dat het koord kan zorgen voor geluidsoverlast als het koord tegen de mast aan tikt. Daarnaast hangt het koord in weer en wind buiten de mast, waardoor het sneller vies zal worden en ook sneller slijt.

Grondbevestiging

Een mastbok is een mooie manier om uw houten vlaggenmast te bevestigen. Het is bij masten met een ronde voet mogelijk, maar ook met een vierkante vorm kunt u gebruik maken van een mastbok. Onze mastbokken worden gemaakt van hardhout en de bouten zijn vervaardigd van RVS. Wij adviseren om gebruik te maken van onze vakkundige monteurs. Zij kunnen de mastbok om de juiste manier bij uw woning of bedrijfspand plaatsen.

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl

Gemeente-Groningen-vlaggenmast-Hout-mastbok-scaled-e1579179201915-600x900