Reparatie

Vlaggenmasten staan in weer en wind buiten. De weersomstandigheden, kunnen in combinatie met een grote vlag of banier, ervoor zorgen dat onderdelen slijten en stuk gaan. Daarnaast kan een mast door storm of simpelweg doordat de vlaggenmast oud is, breken en omvallen. Vlaggenmasten die zijn geknakt kunnen niet gerepareerd worden, maar voor overige zaken als defecte knoppen, uithouders, gewichten en dergelijke zijn wij de kenners. Onze monteurs komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw mast of frame er weer netjes uit ziet, zodat dit de uitstraling ten goede komt.

Onderhoudscontract

Wilt u, op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen/banieren volledig ontzorgd worden? Sluit dan een onderhoudscontract af. Hierbij komen onze monteurs één of meerdere keren per jaar langs om de masten te controleren en de banieren te verversen. Wij bieden een basispakket aan en een uitgebreid pakket. Bij het uitgebreide pakket maken wij de masten ook schoon en houden wij uw logovlaggen op voorraad. Als extra service kunt u een ruilmast krijgen, indien dit nodig is. Of het gaat om masten op één locatie of om meerdere locaties in Nederland: bij ons is alles mogelijk! Neem voor meer informatie over deze dienst contact op met onze adviseurs.

Windwaarschuwing

Vlaggen zijn het visitekaartje voor uw bedrijf en een belangrijk communicatiemiddel. Maar wat laat u zien als vlaggen versleten in de vlaggenmasten hangen? Om een goede uitstraling te behouden en om schade te voorkomen bieden wij u een gratis windwaarschuwingsdienst aan. In verband met de levensduur van uw product adviseren wij u de vlaggen vanaf windkracht 7 uit de mast te halen.

Aanmelden kan eenvoudig door uw voornaam en postcode in te voeren. Op basis van uw postcode wordt automatisch het dichtstbijzijnde meetstation berekend. Als er hoge windsnelheden worden gemeten krijgt u een bericht met hierin een waarschuwing en advies.

Onderhoud Windwaarschuwing

* Deze dienst is een service van Vlaggenindustrie Groningen BV. Aan deze dienst kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl

Rechtformaat-vlag-groningen