Ook voor spandoeken bent u bij de Vlaggenindustrie Groningen BV aan het juiste adres.

Spandoeken zijn het ideaal middel om uw actie of evenement te promoten. Wij confectioneren onze spandoeken met zeilogen of met D-ringen op iedere hoek. Heeft u 200 spandoeken van 300x100cm nodig of één groot doek van 20 meter lang? Ieder formaat is mogelijk en we laten ons graag uitdagen door uw aanvraag.

Adviesformaten

Doeksoorten

Bij spandoeken maken wij het vaakst gebruik van TPP (ca. 115gr./m2).

Dit type doeksoort komt het vaakst voor in de markt en is geschikt voor zowel digitale druk als zeefdruk. Het voordeel van TPP is dat logo’s scherp worden afgedrukt. Daarnaast is het doek lichtgewicht en kunt u het makkelijk opvouwen en uitvouwen.

Bent u op zoek naar spandoeken van een sterkere kwaliteit, dan is Frontlit-PVC (510 gr./m2) of Block-out PVC (610-800 gr./m2) een uitstekende optie. Dit doeksoort is geschikt voor binnen- als buitengebruik. Frontlit adviseren wij bijvoorbeeld voor dranghekdoeken of spanframes. Het is sterk en alle afmetingen zijn mogelijk. Tot 5 meter kunnen spandoeken uit één deel geprint worden.

Wenst u een groter formaat dan worden de doeken naadloos aan elkaar gelast.

Bouwhekdoeken

Met een bouwhekdoek zorgt u ervoor dat uw bouwplaats of evenement is afgeschermd. Het zicht is minimaal en de uiting en uitstraling zijn maximaal. Bouwhekdoeken worden gemaakt van frontlit-PVC of van Mesh-doek. Dit is een PVC-doek met een open structuur. Het materiaal is doorzichtig en luchtdoorlatend. Op een winderige locatie (als een bouwplaats) is dit materiaal zeer geschikt, omdat er minder spanning op het doek komt te staan. Bouwhekdoeken hebben een standaard afmeting van 335x175cm. Frontlit is helemaal dicht en hiermee kunt u ruimtes helemaal afsluiten. Onze bouwhekdoeken worden afgewerkt met zeilogen om de 30 centimeter.

Bouwhekdoeken

dranghek-doeken-spandoekenMaakt u gebruik van vele dranghekken, gebruik dan dranghekdoeken om evenement aan te kleden. Zo kunt u sponsoren de mogelijkheid geven om hun uiting kenbaar te maken. Dranghekken worden vaak gebruikt bij een festival of (sport)evenement. Dranghekdoeken kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. Vaak wordt Frontlit-PVC hiervoor gebruikt en worden de doeken met zeilogen afgewerkt. Met tiewraps kunt u de doeken dan eenvoudig aan het dranghek bevestigen. Kijk ook bij city- en eventdressing voor de mogelijkheden.

Aanleverspecificaties

Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen.

Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.

  • Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
  • Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
  • Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
  • Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
  • Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

U kunt uw bestanden versturen naar sales@vig.nl.

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl