Verhuur

Vlaggenindustrie Groningen BV heeft veel ervaring met de inrichting van zowel kleinschalige als grote evenementen. Heeft u voor een bepaalde periode vlaggen of vlaggenmasten nodig voor uw evenement? Wij bieden de mogelijkheid om deze bij ons te huren. Dit kan voor een week, voor een maand, maar ook voor een langere periode. Onze monteurs kunnen, indien gewenst, ook de plaatsing voor u verzorgen.

Vlaggenmasten

Bij een festival, sportevenement in de buitenlucht of een bouwplaats zijn huurmasten een geschikt communicatiemiddel. Het zorgt, in combinatie met een wapperende vlag of banier, ervoor dat de aandacht gevestigd wordt. Daarnaast kunt u de vlaggenmasten gebruiken om een landenvlag op te hangen of om sponsoren de kans te bieden om een vlag of banier in te hangen. Huurmasten zijn altijd cilindrisch en wij verhuren twee verschillende lengtes, namelijk 6 of 7 meter. De diameter varieert van 60mm, 70mm of 90mm.

Mastbakken

Vlaggenmasten kunnen in de grond worden geplaatst, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze in een mastbak te plaatsen. Bij evenementen of andere speciale gelegenheden bieden wij een oplossing zodra de vlaggenmast niet geplaatst kan worden in tuingrond. Hiervoor bieden wij onze huurmasten aan die geplaatst kunnen worden op een verharde ondergrond zoals asfalt of bestrating.

Nationale vlaggen

Krijgt u bezoek uit het buitenland en wilt u diegene op een passende manier welkom heten? Huur dan de nationale vlag van uw gast. Wij hebben een groot assortiment aan landenvlaggen. U kunt deze huren in de formaten 100x150cm, 150x225cm en 200x300cm. Ook voor provinciale vlaggen kunt u bij ons terecht. Om er zeker van te zijn dat een vlag op voorraad is, adviseren wij om contact op te nemen met één van onze adviseurs.

Accessoires

Wij bieden de mogelijkheid om diverse accessoires te huren. Hierbij kunt u denken aan vlaggenstokken, een halsstander, een Windy of een grondboor. Wilt u andere onderdelen huren? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden

    Offerte aanvraag