Vlaggenindustrie Groningen BV biedt u een systeem dat u de mogelijkheid geeft uw vlaggen en banieren op een unieke manier te verlichten. Het PoleLed systeem wordt op de vlaggenmast gemonteerd zodat de vlag of banier van onderen verlicht wordt en dus ook zichtbaar is in het donker. Het unieke PoleLed systeem bestaat uit krachtige LED’s die in een cirkel in de armatuur zijn geplaatst.

Op deze manier maakt het niet uit van welke richting de wind waait en welke kant de vlag op staat, de vlag wordt altijd aangelicht. Het systeem is toepasbaar op praktisch elke nieuwe en bestaande vlaggenmast. Het armatuur is gemaakt van aluminium en wordt inclusief connectoren en voeding geleverd. Eenmaal geïnstalleerd is diefstal praktisch onmogelijk. Hieronder staan de specificaties van de verschillende PoleLeds. Wenst u meer informatie neem dan contact met ons o

Meer informatie?

Bij Vlaggenindustrie Groningen kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Kom je er niet uit? Of heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587676

E-mailadres:
sales@vig.nl