In verband met het coronavirus zijn we tot nader bericht geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17.00 uur. 

Over ons

Vlaggenindustrie Groningen is dé gespecialiseerde totaalleverancier op het gebied van vlaggenmasten, vlaggen en diverse andere doekbedrukking. Wij staan voor producten van de hoogste kwaliteit, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Middels onze betrokken verkoopafdeling, gespecialiseerde productie- en montageteams zijn wij in staat het gehele totaalpakket te leveren. Kortom een bedrijf dat zowel op productniveau, als op klantniveau een kwaliteit levert waar je van opkijkt!

Provincievlaggen

Provincievlag

Vlaggenmasten

Polichlo vlaggenmast hijsbare banier (3)

Actie: Vlaggenmast 6m

Nederlandse vlag + oranje wimpel

Actie: Gronings Ontzet

Gronings Ontzet actie

Producten en diensten

Voor logovlaggen bent u bij Vlaggenindustrie Groningen aan het juiste adres.
Wij zorgen voor een mooie uitstraling bij uw pand. Op deze manier vergroot u de zichtbaarheid van uw organisatie, omdat klanten uw bedrijf op afstand herkennen.
Wij zijn uw leverancier die voor iedere locatie, doel of evenement de juiste vlag levert!

 

Vlaggen vragen om een goede kwaliteit wat betreft kleur en levensduur. Afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden, hanteren wij de volgende gemiddelde levensduur:

* Tricot Polyester Polyglans (standaard doeksoort)
* SPUN (scheepsvlag)
* Longlife-doek
* PetFlag

Bij lagere aantallen maken wij gebruik van onze digitale printer. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de zeefdruktechniek. Voor iedere kleur uit uw logo wordt dan een aparte zeef aangemaakt.

Klik hier voor meer informatie over alle mogelijke doeksoorten. U kunt hier ook proefstukjes bestellen van de verschillende doeksoorten.

Projecten

Nieuws

  • Het jaar 2020 is alweer in volle gang. De storm is gaan liggen en de vorst is bijna uit de grond; kortom de periode is aangebroken om de vlaggen en banieren weer te hijsen.

  • Met trots lanceren wij onze compleet vernieuwde website. In de afgelopen maanden is er op de achtergrond hard gewerkt aan deze nieuwe site. Wij zijn erg blij met het result

  • Wellicht is het u al opgevallen: Vlaggenindustrie Groningen beschikt over een nieuw wagenpark. Na vele kilometers trouwe dienst hebben wij vorig jaar de werkbus vervangen e

Locatie

Untitled-12

FAQ

1. Kan ik als particulier een vlag of een wimpel bij jullie kopen?

Ja, dit is geen probleem. U kunt de vlaggen via de website bestellen en gemakkelijk via Ideal afrekenen of in onze winkel afrekenen. Op werkdagen is deze geopend van 08.00 – 17.00.

2. Van welk materiaal zijn jullie landenvlaggen en provinciewimpels gemaakt?

Alle vlaggen en wimpels die wij verkopen van landen en provincies zijn gemaakt van SPUN Polyester (ca. 160gr./m²). U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit die verkrijgbaar is, in de markt.

3. Welke wimpel kan ik het beste aanschaffen, met of zonder stokje?

Wij bieden twee opties aan: de variant met een stokje en de optie met koord en een lusje. Een wimpel met een stokje kan voor getik zorgen. Bij een aluminium vlaggenmast is dit geluid scheller als bij de polyester mast, daarom adviseren wij in dit geval om te kiezen voor de variant met een koord en een lusje. Wij hebben geen fluisterwimpel in het assortiment.

4. Hoe moet ik de bestanden voor de vlaggen aanleveren?

Wij ontvangen bij voorkeur een PDF-, EPS- of .ai-bestand van uw logo. Kijk voor meer informatie op: www.vig.nl/aanleverspecificaties

5. Wat moet ik doen als ik niet over een ontwerp beschik?

Wij hebben een ontwerper in dienst. Als u niet over een ontwerp beschikt, kan onze DTP’er eventueel een ontwerp voor u maken tegen meerprijs. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

6. Kan ik ook producten bij jullie kopen die niet op de website vermeld staan?

Indien u op zoek bent naar producten die niet vermeld staan adviseren wij u om contact op te nemen met een onze adviseurs, via sales@vig.nl of 0594-587676.

7. Ik ben op zoek naar een vlaggenmast. Welke lengte moet ik aanschaffen?

Wij adviseren om de vlaggenmast niet boven uw pand uit te laten steken. Daarnaast raden wij aan om te kiezen voor een plek uit het optische midden, zodat de mast niet in het zicht staat.

8. Wat is het verschil tussen een conische en een cilindrische vlaggenmast?

De conische vlaggenmasten zijn aan de onderkant breder en lopen taps toe, daarentegen heeft een cilindrische vlaggenmast zowel aan de onderkant als de bovenkant dezelfde diameter. Alle polyester vlaggenmasten zijn conisch, terwijl aluminium masten zowel conisch als cilindrisch kunnen zijn.

9. Wat is het verschil tussen een vaste banieruithouder en een hijsbare banieruithouder?

Bij een hijsbare banieruithouder hoeft de vlaggenmast niet meer gekanteld te worden op het moment dat de banieren vervangen moeten worden. Dit scheelt erg veel tijd, want een banier vervangen bij de hijsbare variant kost ongeveer 5 minuten. Bij een vlaggenmast met een vaste banieruithouder bent u gemiddeld 15 minuten bezig per vlaggenmast.

10. Bij welke windkracht moet ik mijn vlaggen/banieren uit de mast halen?

Vlaggen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf en een belangrijk communicatiemiddel. Ons advies is om de vlaggen of banieren vanaf windkracht 6/7 uit de mast te halen. Om een goede uitstraling te behouden kunt u zich inschrijven voor onze gratis windwaarschuwingsdienst. Op basis van uw postcode wordt automatisch het dichtstbijzijnde meetstation berekend. Zo willen wij u een hulpmiddel bieden zodat u zolang mogelijk plezier van uw aangeschafte producten zult hebben. Wilt u gebruik maken van deze gratis dienst, klik dan hier.

Offerte aanvraag


* Verplichte velden

This will close in 190000 seconds

Offerte aanvraag