Vacature monteur

Vacature: Monteur - Mastenplaatser

Welkom bij Vlaggenindustrie Groningen! 

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke monteur/mastenplaatser

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je fulltime 4 dagen werkt en je weekend start op vrijdag? Lees dan snel verder!

 

Je werkweek ziet er als volgt uit:

Op maandag vertrek je vanuit Leek voor de diverse klussen bij bedrijven en particulieren door heel Nederland en België, waarbij de vlag (weer) fier in top van de vlaggenmast komt te hangen. Je moet hierbij denken aan het plaatsen van nieuwe vlaggenmasten en onderhouden en repareren van bestaande vlaggenmasten. Op dinsdag/woensdag kom je terug in Leek om diverse werkzaamheden in de omgeving uit te voeren. Vervolgens wordt de vrachtwagen geladen voor de volgende werkweek. 

Met deze fulltime baan ben je op vrijdag vrij en start op maandag je nieuwe werkweek. Kortom, een afwisselende en actieve baan.

Je weet van aanpakken, bent lichamelijk in goede conditie en kan goed samenwerken. Je werkt samen met een collega-monteur die tevens de chauffeur is van de vrachtwagencombinatie waar jullie mee rijden. De diverse werkzaamheden vinden plaats bij bedrijven en particulieren op verschillende plaatsen door heel Nederland en België.

 

Spreekt deze nieuwe uitdaging je aan? Bel dan voor meer informatie, kom langs, of stuur je CV per mail. Daarover straks meer.

 

Wat hebben we je te bieden:

 

-een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract

-een werkweek van 45 uur waarbij je weekend start op vrijdag

-een leuke en afwisselende baan binnen een gezellige werksfeer

-leuke collega’s met wie je samenwerkt aan een mooi product

-een goed salaris inclusief vakantietoeslag

 

 

Hebben we je interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in gesprek. Daarvoor ontvangen we graag je sollicitatie en CV per mail. Je kunt deze sturen naar: j.siero@vig.nl. Vind je het lastig om een brief te schrijven, bel dan even of kom gewoon langs. Je kunt vragen naar Jeroen Siero.

Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 0594-587664.

 

 

Vlaggenindustrie Groningen bv is een begrip op het gebied van vlaggenmasten, frames, vlaggen, banieren, spandoeken en andere uitingen om reclameboodschappen perfect tot uiting te laten komen. Wij zijn een oer-Hollands bedrijf en bestaan al meer dan 60 jaar. Inmiddels is Vlaggenindustrie Groningen, dat ooit begon als kledingmakerij, uitgegroeid tot 20 medewerkers en we leveren onze producten zowel nationaal als internationaal. Ons bedrijf is gevestigd in Leek.

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden

    Solliciteren