Vacature confectiemedewerker

Vacature: Confectiemedewerker

 Wij zijn per direct op zoek naar een energieke  naaister/confectiemedewerker die ons team komt versterken. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met de naaimachine. Heb je ook enige ervaring met een industriële naaimachine dan is dat zeker een voordeel. Het werk is afwisselend en bestaat uit het snijden van doek en vervolgens het confectioneren ervan tot vlaggen, banieren, beachflags en deco-materialen. Hierbij komt enige creativiteit goed van pas. Na het confectioneren worden de vlaggen netjes opgevouwen en in een doos verpakt, zodat ze door onze logistiek medewerker verzonden kunnen worden naar de klant.

 

 

Spreekt deze nieuwe uitdaging je aan en wil je samen met ons team zorgen dat de vlag fier in top komt te hangen bij onze klanten door heel Nederland en daarbuiten? Bel dan voor meer informatie, kom langs, of stuur je CV per mail. Daarover straks meer.

 

Wat verwachten we van jou:

 

-je hebt een gezonde werkinstelling

-je bent flexibel

-je ziet werk

-je bent creatief

-je bent oplossingsgericht en werkt nauwkeurig

 

Wat hebben we je te bieden:

 

-een parttime dienstverband voor 16-24 uur, met uitzicht op een vast contract

-een leuke en afwisselende baan binnen een gezellige werksfeer

-leuke collega’s met wie je samenwerkt aan een mooi product

-een goed salaris inclusief vakantietoeslag

 

 

Hebben we je interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in gesprek. Daarvoor ontvangen we graag je sollicitatie en CV per mail. Je kunt deze sturen naar: j.siero@vig.nl. Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je contact opnemen met Jeroen Siero: 0594-587664.

 

 

Vlaggenindustrie Groningen bv is een begrip op het gebied van vlaggenmasten, frames, vlaggen, banieren, spandoeken en andere uitingen om reclameboodschappen perfect tot uiting te laten komen. Wij zijn een oer-Hollands bedrijf en bestaan al meer dan 60 jaar. Inmiddels is Vlaggenindustrie Groningen, dat ooit begon als kledingmakerij, uitgegroeid tot 20 medewerkers en we leveren onze producten zowel nationaal als internationaal. Ons bedrijf is gevestigd in Leek.

 

 

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden

    Solliciteren