Twister vlaggenmasten

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Twister vlaggenmast zijn de meest exclusieve vlaggenmasten in ons assortiment. De vlaggenmast beschikt ook over een hijsbare banieruithouder, maar het grote verschil is het roterende kantelanker. Dit betekent dat de vlaggenmast draait op de voet. Hierdoor wordt de levensduur van de mast en de banier verlengd. Er wordt gebruik gemaakt van een rail aan de zijkant en u heeft de keuze tussen een AD-systeem of een lier. Kiest u voor deze mast dan bent u verzekerd van de juiste uitstraling!

Twister Wit 1

Roterende voet:

De vlaggenmast is voorzien van een lager, waardoor de vlaggenmast 360 graden roteert. Hierdoor draait de vlaggenmast mee met de wind en zorgt dit er voor dat uw logovlag altijd zichtbaar zal zijn. Daarnaast verlengt het meedraaien de levensduur van de vlaggen en verminderd de slijtage aan de vlaggenmast.

 

Rails met baniersysteem

Op de vlaggenmast is een rails bevestigd, waarin de volledige baniersysteem (blok, leuvers en gewicht) geleid.

 

Aanvullende specificaties twister vlaggenmast:

Accessoires

Onderstaand een overzicht van de betreffende accessoires wat op een twister vlaggenmast bevestigd is. Het unieke aan deze type vlaggenmast, zit hem in de geleidingsrail. Zowel de banierblok, leuvers en contractgewicht geleiden via de rail, waardoor er geen slijtage aan het lak mogelijk is. Hierdoor is de twister vlaggenmast uitermate geschikt om in colourline te gebruiken.

Productblad

De leaflet van de twister vlaggenmast is hieronder weergegeven. Op deze manier, krijgt u een juiste indruk van de exacte werking van deze unieke vlaggenmast.

Leaflet Twister

  Offerte aanvraag


   * Verplichte velden

   This will close in 190000 seconds

   Demo Title

   Demo Description


    * Verplichte velden

    testberichtje


     * Verplichte velden