Tafelvlaggen

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Heeft u een beurs, presentatie of wilt u bezoek uit binnen- en buitenland op een leuke manier ontvangen? Denk dan aan een tafelvlag. Een kleine vlag aan een houten of chromen stander waarmee u uw logo naar voren brengt. Tafelvlaggen zijn leverbaar als vlag of banier. Veelvoorkomende maten van de tafelvlaggen zijn 10x15cm en 15×22,5cm. Bij banieren komt het formaat 20x9cm het vaakst voor.

 

Naast tafelvlaggen met bedrijfslogo’s leveren wij een tafelvlaggen van alle landen van de wereld. Rechtsboven kunt u zoeken naar het gewenste land. Vervolgens is de tafelvlag via de webshop eenvoudig te bestellen.

Doeksoorten

Tafelvlaggen kunnen enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt. Voor enkelzijdige bedrukking produceren wij de tafelvlaggen van acetaat. De doordruk is uitstekend en acetaat-vlaggen staan eerst recht maar vallen daarna in een plooi. Tafelvlaggen van acetaat worden afgewerkt met een koord en een lusje, die u kunt bevestigen aan het pinnetje van de stander. In het geval van dubbelzijdige bedrukking worden de tafelvlaggen van satijn geproduceerd. Dit materiaal is steviger, zodat de tafelvlag recht blijft staan en de uiting goed zichtbaar blijft. Tafelvlaggen van satijn zijn afgewerkt met een open zoom aan de mastzijde, zo blijft de vlag of banier mooi strak staan. Banieren vallen ook niet in een plooi, zodat de uiting altijd zichtbaar zal zijn.

Aanleverspecificaties

Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen. Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.
⦁ Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
⦁ Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
⦁ Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
⦁ Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
⦁ Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

 

U kunt uw bestanden versturen naar sales@vig.nl.

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan de velden hieronder in. Mocht u een persoonlijk gesprek wensen, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

  Alle informatie omtrent logo- en bedrijfsvlaggen vind u in onderstaande brochure. Voor een mooi eindresultaat kunt u de brochure via Adobe Reader als boekje afdrukken.

   

  VIG-Brochure-doekbedrukking-2015.pdf

  Offerte aanvraag


   * Verplichte velden

   This will close in 190000 seconds

   Demo Title

   Demo Description


    * Verplichte velden

    testberichtje


     * Verplichte velden