Spandoeken

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Ook voor spandoeken bent u bij de Vlaggenindustrie Groningen BV aan het juiste adres. Spandoeken zijn het ideale instrument om uw actie of evenement te promoten. Wij confectioneren onze spandoeken met zeilogen of met D-ringen op iedere hoek. Heeft u 200 spandoeken van 300x100cm nodig of één groot doek van 20 meter lang? Ieder formaat is mogelijk en we laten ons graag uitdagen door uw aanvraag.

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan de velden hieronder in. Bij het veld ‘aantal kleuren’ tellen wij wit niet mee als kleur, omdat het doek waarop uw logo gedrukt wordt wit is. Mocht u een persoonlijk gesprek wensen, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

  Onze spandoeken worden geproduceerd van vlaggendoek, Frontlit-PVC, Mesh PVC en blockout-PVC. Voor veel uitingen is vlaggendoek zeer geschikt. Bent u op zoek naar een sterkere kwaliteit, dan is Frontlit-PVC (510 gr./m2) of block-out PVC (610-800 gr./m2) een uitstekende optie. Het voordeel van blockout-PVC is dat het doek dubbelzijdig te bedrukken is. Hierdoor is de uiting van beide kanten zichtbaar en kun je ook kiezen voor twee verschillende ontwerpen. Daarnaast is ook Mesh-PVC (270 gr./m2) een mogelijkheid. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor dranghekdoeken of bouwhekdoeken, die vaak op winderige locaties staan. Vanwege de speciale structuur wordt de wind beter doorgelaten. Dit zorgt ervoor dat het doek langer mee gaat.

  Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen. Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.
  ⦁ Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
  ⦁ Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
  ⦁ Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
  ⦁ Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
  ⦁ Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

   

  U kunt uw bestanden versturen naar sales@vig.nl.

  Alle informatie omtrent logo- en bedrijfsvlaggen vind u in onderstaande brochure. Voor een mooi eindresultaat kunt u de brochure via Adobe Reader als boekje afdrukken.

   

  VIG-Brochure-doekbedrukking-2015.pdf

  Offerte aanvraag


   * Verplichte velden

   This will close in 190000 seconds

   Demo Title

   Demo Description


    * Verplichte velden

    testberichtje


     * Verplichte velden