Services

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Plaatsing

Het plaatsen van een vlaggenmast of een frame kunt u zelf verzorgen, maar u kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Vlaggenindustrie Groningen heeft sinds jaar en dag eigen monteurs in dienst die vlaggenmasten en frames plaatsen. Plaatsing kan op verschillende manieren, dit hangt af van de grondbevestiging. Het is ook mogelijk om de vlaggenmasten tegen meerprijs in asfalt te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat hetgeen u heeft besteld vakkundig wordt geplaatst, waterpas staat en de locatie netjes wordt achtergelaten.

Herstel

Vlaggenmasten staan in weer en wind buiten. De weersomstandigheden, kunnen in combinatie met een grote vlag of banier, ervoor zorgen dat onderdelen slijten en stuk gaan. Daarnaast kan een mast door een storm of simpelweg doordat de vlaggenmast oud is, breken en omvallen. Vlaggenmasten die zijn geknakt kunnen niet gerepareerd worden, maar voor overige zaken als defecte knoppen, uithouders, gewichten en dergelijke zijn wij de kenners. Onze monteurs komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw mast of frame er weer netjes uit ziet, zodat dit de uitstraling ten goede komt.

Onderhoud

Onderhoud kan eenmalig worden uitgevoerd, maar als u volledig ontzorgd wilt worden: sluit dan een onderhoudscontract af. Hierbij komen onze monteurs één of meerdere keren per jaar langs om de masten te controleren en de banieren te verversen. Wij bieden een basispakket aan en een uitgebreid pakket. Bij het uitgebreide pakket maken wij de masten ook schoon en houden wij uw logovlaggen op voorraad. Als extra service kunt u een ruilmast krijgen, indien dit nodig is. Of het gaat om masten op één locatie of om meerdere locaties in Nederland: bij ons is alles mogelijk!

Offerte aanvraagDhr.Mevr.

This will close in 190000 seconds

Offerte aanvraag