plaatsingservice

Plaatsingservice

Wij hebben voor u de mogelijkheid u de plaatsing van de vlaggenmasten uit handen te nemen. Sinds jaar en dag heeft de Vlaggenindustrie Groningen bv haar eigen plaatsingservice.

In ons magazijn maken wij uw masten klaar voor gebruik waarna ons plaatsingsteam bij u op locatie komt. Onze vrachtwagen is van alle gemakken voorzien zoals van stroom en water. Dus zelfs op locaties waar geen voorzieningen zijn, plaatsen wij goed en vakkundig uw masten.

U geeft simpelweg aan waar u de mast geplaatst wilt hebben en wij zorgen voor de rest. Tegen een meerprijs kunnen wij uw oude materialen afvoeren.

Onderhoudscontract

De masten staan op hun plaats en de vlaggen hangen in de mast. In de praktijk blijkt dat u geen tijd hebt om de masten en de vlaggen goed te onderhouden. Op zo’n moment kunt u onze hulp inschakelen.

Wij maken u graag een aanbieding voor het onderhoud van de vlaggenmasten met bijbehorende vlaggen. Een aantal malen per jaar komen wij langs om de masten te controleren, eventuele gebreken te herstellen, de vlaggen te vervangen en de masten te reinigen.

Zo bent u gegarandeerd van een blijvend mooi geheel!

Voor meer informatie over onze plaatsingservice, onze montagedienst of het onderhoudscontract kun u contact opnemen met een van onze medewerkers 0594-587676 of via sales@vig.nl

Montagedienst

Wilt u uw bestelde producten laten monteren? Onze monteurs hebben de knowledge en ervaring in huis dit op een goede manier voor u uit te voeren.

Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden