Windzakken

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Windzakken worden vaak gebruikt bij lucht- en wegvervoer of bij de brandweer. Met een windzak kunt u de windrichting en de windsnelheid zien. Het is een koker van doek die wij digitaal produceren van de SPUN-kwaliteit. Meestal is de windzak rood met wit, maar alle kleuren zijn mogelijk. Wij hebben een eigen draaitopsysteem en omdat het per mast verschillend is, adviseren wij om voordat u een windzak wilt aanschaffen eerst contact met ons op te nemen.

Systeem en ring

Vlaggenindustrie Groningen maakt gebruik van een windzaksysteem. Dit betreft een 360 graden roterende lager met daarop een ring bevestigd.

De lager is verkrijgbaar in verschillende diameters, waardoor het mogelijk is het systeem op alle vlaggenmasten te bevestigen. Bij het aanvragen van dit systeem, dient u dan wel de juiste top diameter door te geven.

Windzakken

De windzak is ook los te verkrijgen, deze vindt u in onze webshop.
Hierbij dient u rekening te houden of u gebruik maakt van een windzaksysteem of dat u hem enkel met clips bevestigd. Dit alles sluit aan op de confectie, welke hieronder staat omschreven.

Onze windzakken worden standaard geprint op digitaal spun polyester( 155gr), zo kan de windzak meer windkrachten verdragen en zal de levensduur langer zijn dan de standaard vlaggendoek.

Qua afmetingen wordt standaard gerekend met 200cm of 250cm, maar dit uiteraard aan u, indien u een aangepaste afmeting wenst.

Confectie/Afwerking

Onderstaand de mogelijke afwerkingen van de windzakken:

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden