Indoor

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Wij leveren veel producten voor de buitenkant van uw pand, maar wij bieden ook een ruim assortiment aan van indoorproducten. Krijgt u bezoek uit het buitenland of staat uw bedrijf binnenkort op een beurs? Wij ontzorgen u graag en kunnen tafelvlaggen, frames, roll-up banners of indoorbanieren leveren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen en doeksoorten. Hieronder kunt u het gewenste product selecteren voor meer informatie of contact met onze adviseurs opnemen.

Indoorbanieren

Indoorbanieren zijn een ideaal communicatiemiddel waarmee u de aandacht van uw klanten kunt vestigen.

Deze banieren kunnen worden vervaardigd van verschillende indoormaterialen. Standaard worden de indoorbanieren met stok of posterstrip afgewerkt. Alle formaten zijn hierbij mogelijk en onze adviseurs helpen u graag.

Roll-up banner

Heeft u binnenkort een beurs of presentatie? Denk dan eens aan een roll-up banner of een L-banner. Onze roll-up banners zijn voorzien van een matglans indoordoek en hoogwaardig aluminium frame, compleet geleverd met handige draagtas. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te plaatsen in uw showroom of bij uw presentatie en worden standaard geleverd met een mat Frontlit of een licht Airtex indoordoek, een hoogwaardig aluminium frame en een handige draagtas. L-banners zijn geproduceerd van een mat decotex indoordoek en leveren wij met een hoogwaardig aluminium frame plus handige draagtas.

Stretchframe

Met stretchframes is oneindig te variëren. Van simpele ‘fotolijsten’ tot uitgebreide presentatiewanden en beursopstellingen. Een speciaal polyester indoordoek wordt fullcolour geprint en door middel van een pees onzichtbaar afgewerkt.

Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact op voor de mogelijkheden en/of voor het aanvragen van een offerte.

Tafelvlaggen

Heeft u een beurs, presentatie of wilt u bezoek uit binnen- en buitenland op een leuke manier ontvangen? Denk dan aan een tafelvlag. Een kleine vlag aan een houten of chromen stander waarmee u uw logo naar voren brengt. Naast tafelvlaggen met bedrijfslogo’s leveren wij een tafelvlaggen van alle landen van de wereld. Tafelvlaggen zijn leverbaar als vlag of banier. Veelvoorkomende maten van de tafelvlaggen zijn 10x15cm en 15×22,5cm. Klik hier voor meer informatie over tafelvlaggen.

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden