Geschiedenis

Prijscourant 1979

In 1957 is het bedrijf begonnen in de stad Groningen, als kleine zeefdrukker groeide het bedrijf inmiddels uit tot een stabiele naam in de regio en ver daarbuiten. Daarna heeft Vlaggenindustrie Groningen zich toegespitst op de verkoop van vlaggen, spandoeken en later ook op vlaggenmasten. Binnen de stad Groningen is de organisatie een aantal keer verhuisd van Noorderhaven 42 naar Turfsingel 4 en later naar de Narvikweg 8.

 

 

In 2009 is de stad verruilt voor het Groningse platteland en is gekozen voor nieuwbouw in Leek. Dit vanwege een gunstigere logistieke ligging aan de A7 en groeimogelijkheden in verband met eigen productie en voorraad. VIG heeft een complete productielijn in eigen huis: het drukken, confectioneren en assembleren van vlaggenmasten gebeurt allemaal op dezelfde locatie. Bovendien beschikken wij over een eigen plaatsingsteam die vlaggenmasten en frames vakkundig voor u plaatst.

 

Zoals de prijscourant van 1985 aangeeft: “een bedrijf dat ouderwetse Groninger degelijkheid combineert met de nieuwste technische kennis.” Wat wij niet hebben, maken wij voor u!

VIG 1985

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden