Houten vlaggenmasten

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Houten vlaggenmasten hebben een klassieke en karakteristieke uitstraling. Deze masten zijn vervaardigd van Noors grenen en worden meerdere malen met een hoogwaardige lak afgelakt. Hierdoor heeft de mast onderhoud nodig. In combinatie met een mastbok zorgt dit voor een prachtige uitstraling bij bijvoorbeeld uw woonboerderij. U kunt kiezen uit een vierkante of een ronde voet en de masten verkrijgbaar tussen de vijf en de tien meter.

Standaard

Bij houten vlaggenmasten is alleen de mogelijkheid van een koord en een kikker. De mast is namelijk niet hol aan de binnenkant. Hierbij loopt het koord aan de buitenzijde van de vlaggenmast. Bij deze uitvoering kunt u gebruik maken van de rechtformaat vlag, hoogformaat vlag of een wimpel. Een nadeel van de standaard uitvoering is dat het koord kan zorgen voor geluidsoverlast als het koord tegen de mast aan tikt. Daarnaast hangt het koord in weer en wind buiten de mast, waardoor het sneller vies zal worden en ook sneller slijt.

Grondbevestigingen

Een mastbok is een mooie manier om uw houten of aluminium vlaggenmast te bevestigen. Het is bij masten met een ronde voet mogelijk, maar ook met een vierkante vorm kunt u gebruik maken van een mastbok. Onze mastbokken worden gemaakt van hardhout en de bouten zijn vervaardigd van RVS. Wij adviseren om gebruik te maken van onze vakkundige monteurs. Zij kunnen de mastbok om de juiste manier bij uw woning of bedrijfspand plaatsen.

Offerte aanvraagDhr.Mevr.

This will close in 190000 seconds

Offerte aanvraag