Beachflags

Betrouwbaar en makkelijk

Alleen topkwaliteit

Persoonlijk advies op locatie

Eigen plaatsingservice

Meer dan 50 jaar ervaring

Door geheel Nederland

Beachvlaggen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij een beurs, evenement, bedrijf of sportvereniging. Het zorgt voor herkenning en heeft een speelse functie. Ze zijn gebruiksvriendelijk, licht in gewicht en bestaan uit duurzaam frame en vlaggendoek.

 

Onze beachflags zijn leverbaar in verschillende afmetingen en de frames zijn gemaakt van solide aluminium buizen van 30mm Ø. Iedere beachflag leveren wij standaard inclusief grondpen en luxe draagtas. Met de grondpen steekt u de beachflag eenvoudig in de grond en voor indoor gebruik van een beachflag leveren wij diverse accessoires, zoals een vulbare parasolvoet of een voetplaat. Klik hier om direct via onze webshop onderdelen voor uw beachflag te bestellen.

Doeksoorten

De doeksoorten die het meeste voorkomen bij beachflags zijn Tricot Polyester Polyglans (TPP) en longlife polyester. De levensduur per doeksoort is afhankelijk van de locatie en van de weersomstandigheden. Beachflags die geconfectioneerd zijn met een afgeronde hoek, hebben een langere levensduur, omdat hierbij de kracht beter wordt verdeeld.

Afmetingen

Onze beachflags zijn leverbaar in verschillende formaten:

 • 155x70cm doekformaat, 195cm framemaat
 • 250x70cm doekformaat, 290cm framemaat
 • 360x75cm doekformaat, 400cm framemaat
 • 455x75cm doekformaat, 495cm framemaat

Accessoires

Beachframe, aluminium

Parasolvoet, vulbaar, wit/antraciet

Rotator

Aanleverspecificaties

Om een zo goed mogelijk eindresultaat van uw vlag te behalen, is een goed digitaal bestand van uw ontwerp essentieel. Als u uw logo of opdruk heeft laten maken bij een reclamebureau, dan kunnen zij in veel gevallen de verzending van het bestand regelen. Wanneer u geen contact hebt met een reclame- of ontwerpbureau vindt u hieronder een korte uitleg over hoe u bestanden kunt aanleveren.
⦁ Aan te leveren bestanden moeten geschikt zijn voor de PC en dienen als vectorbestand te worden aangeleverd. (Adobe Illustrator CS6, Adobe Photoshop CS2, Coreldraw X7);
⦁ Teksten dienen altijd te zijn omgezet naar contouren;
⦁ Kleuren dienen aangeleverd te worden in PMS (coated) of RAL kleuren;
⦁ Foto’s dienen als TIFF, PSD of JPG bestand worden aangeleverd in fullcolour, niet in RGB (BMP, GIF en geplaatste afbeeldingen zijn vaak niet geschikt);
⦁ Foto’s dienen een minimale resolutie te hebben van 400dpi bij een schaal van 1:10 van de uiteindelijke beeldgrootte (niet softwarematig verhogen)

 

U kunt uw bestanden versturen naar sales@vig.nl.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan de velden hieronder in. Bij het veld ‘aantal kleuren’ tellen wij wit niet mee als kleur, omdat het doek waarop uw logo gedrukt wordt wit is. Mocht u een persoonlijk gesprek wensen, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

  Alle informatie omtrent logo- en bedrijfsvlaggen vind u in onderstaande brochure. Voor een mooi eindresultaat kunt u de brochure via Adobe Reader als boekje afdrukken.

   

  VIG-Brochure-doekbedrukking-2015.pdf
  VIG-Brochure beachflags.pdf

  Offerte aanvraag


   * Verplichte velden

   This will close in 190000 seconds

   Demo Title

   Demo Description


    * Verplichte velden

    testberichtje


     * Verplichte velden