10 jaar garantie

Snelle levertijden

Eigen plaatsingsteam

Europese kwaliteit

Showroom is open

Aluminium vlaggenmast

Kikker
(standaard)

Aluminium vlaggenmasten, verkrijgbaar in een conische en cilindrische uitvoering. Aluminium hoogglans-look voor een chique vlagvoering.

Kenmerken:

Geschikt voor vlaggen en wimpels

Onderhoudsvrije lange levensduur

Met grondbuis of kantelanker

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Anti-diefstal

Polyester vlaggenmasten, verkrijgbaar in een conische uitvoering en standaard geleverd met een kantelanker. Flexibel polyester voor een lange levensduur.

Kenmerken:

Geschikt voor vlaggen en wimpels

Onderhoudsvrije lange levensduur

Gebruiksvriendelijk kantelanker

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Lier

Baniermasten verkrijgbaar in een polyester of aluminium uitvoering, geschikt voor het hijsen van baniervlaggen bij uw bedrijfspand.

Kenmerken:

Geschikt voor banieren met uw logo

Aluminium of polyester vlaggenmast

Hijs- of kantelbaar systeem

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Uitleg over conische vlaggenmasten

De conische mast is aan de onderkant breder dan aan de bovenkant. Onze vlaggenmasten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een wanddikte van minimaal 3mm. Wij leveren aluminium masten in het wit of in een blank geanodiseerde variant. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de vlaggenmast in iedere willekeurige kleur te laten coaten.

Uitleg over cilindrische vlaggenmasten

 De cilindrische vlaggenmast heeft zowel aan de boven- als de onderkant dezelfde diameter. Van de cilindrische variant leveren wij drie opties: een diameter van 60mm, 70mm of 90mm hebben. Niet iedere uitvoering is mogelijk bij iedere diameter. De uitvoering met het AD-systeem is alleen mogelijk bij een mast met een diameter van 90mm. Dit heeft te maken met de ronding van het kastje dat gemonteerd wordt op de zijkant van de mast.

Kikker (standaard) vlaggenmast

De standaard uitvoering is de vlaggenmast zoals de meeste mensen deze kennen: met een koord en een kikker. Hierbij loopt het koord aan de buitenzijde van de vlaggenmast. Bij deze uitvoering kunt u gebruik maken van de rechtformaat vlag, hoogformaat vlag of een wimpel. Een nadeel van de standaard uitvoering is dat het koord kan zorgen voor geluidsoverlast als het koord tegen de mast aan tikt. Daarnaast hangt het koord in weer en wind buiten de mast, waardoor het sneller vies zal worden.

Anti-diefstal vlaggenmast

Bij deze uitvoering zit het koord niet aan de buitenkant, maar loopt het binnendoor de vlaggenmast. Er wordt een kastje aan de zijkant gemonteerd, die u afsluit met een sleutel. Ten opzichte van de standaard uitvoering heeft dit drie voordelen: de vlag of wimpel wordt minder snel gestolen, het koord blijft langer mooi dankzij de inwendige vlaggenlijn en u heeft hierdoor minder last van getik tegen de vlaggenmast. Daarnaast wordt ook een gewicht meegeleverd, zodat de vlag netjes op de plaats blijft hangen. Het nadeel van zowel de standaarduitvoering als de uitvoering met het AD-systeem is dat de uiting van uw organisatie niet zichtbaar is, als het windstil is.

Lier vlaggenmast

Vlaggenmasten met een inwendige lintlier (lier) worden compleet geleverd met knop, lintlier, koordgeleider, contragewicht en slinger. Hierbij loopt de lintlier aan de binnenzijde van de vlaggenmast, wat het klapperen van het koord tegengaat en wat de vlag beveiligt tegen diefstal. Het voordeel van een liersysteem ten opzichte van een AD-systeem is dat het hijsen en vieren van de vlag of banier eenvoudiger is. Je hoeft minder kracht te gebruiken bij het hijsen van de vlag of banier.

Grote voorraad vlaggenmasten, leverbaar binnen twee tot tien werkdagen!

 

 

Vanuit onze magazijn- en kantoorpand gevestigd in Leek (GR), voorzien wij geheel Nederland van topkwaliteit vlaggen en vlaggenmasten. Onze vlaggen en vlaggenmasten zijn uit voorraad leverbaar binnen tien werkdagen of af te halen binnen enkele uren. Onze uitgebreide showroom is vanwege Covid-19 enkel geopend op afspraak, bel of stuur een e-mail naar een van onze medewerkers voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Grondbevestigingen:…

Kantelanker

Grondbuis

Mastbok

Adviesformaten vlaggen

6m vlaggenmast- 150x225cm

7m vlaggenmast – 200x300cm

8m vlaggenmast – 200x300cm

9m vlaggenmast – 200x300cm

10m vlaggenmast – 200x300cm

12m vlaggenmast – 200x300cm

 

Wij staan voor u klaar!

 

 

 
 

Contactgegevens:

 

 

Vlaggenindustrie Groningen BV
Vossenkamp 5
9351 VR Leek

 

 

Telefoon: 0594-587676
E-mail: sales@vig.nl

 

 

Openingstijden showroom:
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 17.00 uur

(bel i.v.m. Covid-19 voor een afspraak)

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden

    Offerte aanvragen

    Showroom bezoek

    Wenst u graag een bezoek in onze showroom? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u uit te nodigen in onze showroom!