10 jaar garantie

Snelle levertijden

Eigen plaatsingsteam

Europese kwaliteit

Showroom is open

Al onze vlaggenmasten worden in Europa geproduceerd en wij maken bij zowel de masten als bij de accessoires gebruik van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren polyester, aluminium en houten vlaggenmasten. Standaard worden de aluminium masten in het wit of anode geleverd en polyester vlaggenmasten in het wit. Wij kunnen zowel de polyester als aluminium mast tegen meerprijs in iedere kleur leveren. Standaard krijgt u van ons tien jaar garantie op vlaggenmasten van polyester en aluminium.

 

Wij hebben vlaggenmasten tussen 6 en 12 meter in ons assortiment. Vanaf 12 meter kunt u een aanvraag indienen, dan ontvangt u een offerte. Voor advies welke mast het meest geschikt is voor uw situatie komen wij graag op locatie langs om de mogelijkheden door te nemen. 

Aluminium vlaggenmast

Aluminium vlaggenmasten, verkrijgbaar in een conische en cilindrische uitvoering. Aluminium hoogglans-look voor een chique vlagvoering.

Kenmerken:

Geschikt voor vlaggen en wimpels

Onderhoudsvrije lange levensduur

Met grondbuis of kantelanker

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Polyester vlaggenmast

Polyester vlaggenmasten, verkrijgbaar in een conische uitvoering en standaard geleverd met een kantelanker. Flexibel polyester voor een lange levensduur.

Kenmerken:

Geschikt voor vlaggen en wimpels

Onderhoudsvrije lange levensduur

Gebruiksvriendelijk kantelanker

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Banier vlaggenmasten

Baniermasten verkrijgbaar in een polyester of aluminium uitvoering, geschikt voor het hijsen van baniervlaggen bij uw bedrijfspand.

Kenmerken:

Geschikt voor banieren met uw logo

Aluminium of polyester vlaggenmast

Hijs- of kantelbaar systeem

10 jaar breukgarantie

Europese top-kwaliteit

 

Vlaggenmast bij uw woning?

De juiste vlaggenmast is een vlaggenmast die past bij uw woning. Voor een goede verhouding tussen woning en vlaggenmast, dient de mast circa een meter korter te zijn dan de nok van uw woning. Deze regel is niet van toepassing wanneer de vlaggenmast op grote afstand van de woning komt te staan. Polyester vlaggenmasten worden standaard geleverd met een handig kantelsysteem in de voet, aluminium masten zijn leverbaar met hetzelfde kantelsysteem of een grondbuis. 

 

Onze vlaggenmasten worden standaard geleverd met een koord- en kikkersysteem voor het hijsen van de vlag. Optioneel kan de vlaggenmast worden voorzien van een inwendige vlaggenlijn, een vlaggenmast met een inwendige vlaggenlijn is stiller omdat het koord niet tegen de mast aan kan tikken. Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie.

 

 

Vlaggenmast bij uw bedrijfspand?

Vlaggenmasten bij een bedrijfspand moeten de zichtbaarheid van uw bedrijf vorm geven. Hiervoor zijn horizontale vlaggen als de Nederlandse vlag geschikt, maar voor een optimale zichtbaarheid wordt er gebruik gemaakt van verticale baniervlaggen. Vlaggenmasten geschikt voor banieren zijn voorzien van een uithouder in de top van de vlaggenmast, deze uithouder zorgt ervoor dat ook zonder windvlaag uw bedrijfslogo zichtbaar blijft. Een set van drie of vijf baniermasten creëren een beeld dat van ver herkenbaar zal zijn.

 

Een vlaggenmast geschikt voor het hijsen van banieren kan worden geleverd in twee varianten. Ons vast baniersysteem is voorzien van een vaste uithouder in de top van de vlaggenmast, de baniervlag kan met dit systeem worden vervangen door de vlaggenmast te kantelen. Een gebruiksvriendelijkere optie is ons hijsbare baniersysteem, dit systeem beschikt over een hijsbare uithouderarm welke kan worden bediend met een inwendige vlaggenlijn. Vraag onze medewerkers naar de juiste oplossing voor uw situatie. 

Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmasten hebben een karakteristieke uitstraling. De houten vlaggenmasten zijn verkrijgbaar met een ronde of vierkante voet en betreft maatwerk.

Kenmerken:

Geschikt voor vlaggen en wimpels

Noors grenen

Klassieke uitstraling

Mastbok hout of staal

Europese top-kwaliteit

 

Accessoires

Voor alle vlaggenmasten zijn bijpassende accessoires te verkrijgen. Dit alles is los te verkrijgen in onze webshop

Kenmerken:

Sierknoppen

Koordgeleiders en verloop

Contragewichten

Div. systemen

Grondbevestigingen

 

Service

Baniermasten verkrijgbaar in een polyester of aluminium uitvoering, geschikt voor het hijsen van baniervlaggen bij uw bedrijfspand.Kenmerken:

Plaatsing

Herstelwerkzaamheden

Onderhoud

 

Grote voorraad vlaggenmasten, leverbaar binnen twee tot tien werkdagen!

 

 

Vanuit onze magazijn- en kantoorpand gevestigd in Leek (GR), voorzien wij geheel Nederland van topkwaliteit vlaggen en vlaggenmasten. Onze vlaggen en vlaggenmasten zijn uit voorraad leverbaar binnen tien werkdagen of af te halen binnen enkele uren. Onze uitgebreide showroom is vanwege Covid-19 enkel geopend op afspraak, bel of stuur een e-mail naar een van onze medewerkers voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Wij staan voor u klaar!

 

 

 
 

Contactgegevens:

 

 

Vlaggenindustrie Groningen BV
Vossenkamp 5
9351 VR Leek

 

 

Telefoon: 0594-587676
E-mail: sales@vig.nl

 

 

Openingstijden showroom:
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 17.00 uur

(bel i.v.m. Covid-19 voor een afspraak)

Offerte aanvraag


  * Verplichte velden

  This will close in 190000 seconds

  Demo Title

  Demo Description


   * Verplichte velden

   testberichtje


    * Verplichte velden

    Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen

    Showroom bezoek

    Wenst u graag een bezoek in onze showroom? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u uit te nodigen in onze showroom!